انواع خوراک‌های پلویی در ایران


تنها نقاط خاصی از ایران قابلیت کشت برنج دارند و نزدیک به ۹۰٪ تولید برنج در ایران محدود به استانهای شمالی ایران می‌باشد. چنین امری با توجه به سختی حمل و نقل از استانهای شمال البرز به استانهای دیگر ایران تا همین چند دهه گذشته به‌طور قطع موجب سختی بسیار در دسترسی به برنج در بسیاری از نواحی ایران می‌شده‌است؛ ولی تنوع خوراک‌هایی که همراه با برنج است محدود به استانهای شمالی ایران نمی‌شود و ده‌ها مورد پلو درست می‌شود؛ مانند: شوید پلو. جدا از این، تزیینات پلو توسط زعفران و زرشک و همچنین انواع ته‌دیگ، جزو مشخصات دیگر پلوهای ایرانی است امروز قصد داریم 3 مدل پلوی خوشمزه و مجلسی رو به شما آموزش بدیم.

  • عدس پلو
  • میگو پلو
  • دمپخت ماش

آشپزی پلو ,استانهای ,برنج ,شمالی ,پلوی ,انواع ,به استانهای ,برنج در ,شمالی ایران ,استانهای شمالی ,محدود به ,استانهای شمالی ایرانمنبع

دستور تهیه سه نوع شیرینی پر طرفدار

طرز تهیه پای آناناس و هلو به همراه آموزش یک شیرینی خوشمزه

طرز تهیه چند نوع پلوی مجلسی

طرز تهیه دلمه برگ مو

جا افتاده ترین طرز تهیه “جوجه کباب” با فنون رستورانی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معرفی انواع ابزارآلات خبر بلیط قطار فدک شجره نامه تیره پارسی تسکین درد اینجا همه چی هست قیمت خرید قالب سقف وافل تحلیل های روزانه بازار سهام و بورس اوراق بهادار سـیـنـا تـمـپ|قالب وبلاگ|گرافیک|وردپرس|کدنویسی بیو -سایت تفریحی و سرگرمی