d8afd984d985d987-d8a8d8b1daaf-d985d988

دُلْمه خوراکی در خاورمیانه و مناطق اطراف آن مانند بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. دلمه کلمه‌ای ترکی به معنی «پُرشده»است. دلمه را می‌توان با برگ انگور (متداول‌ترین آن) فلفل دلمه، کاهو، کدو گوجه فرنگی و بادمجان درست کرد. در سال 2017 جمهوری آذربایجان دلمه را در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو به ثبت رساند


مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو


برگ مو:به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده:300 گرم
برنج:یک پیمانه
سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
پیاز متوسط:دو عدد
لپه:یک پیمانه
نمک:به مقدار کم
دلمه برگ مو
مواد لازم برای چاشنی دلمه
آب:یک پیمانه
سرکه:نصف پیمانه
شکر:یک قاشق غذا خوری
نمک:به مقدار کم


آشپزی دلمه ,برگ ,یک ,مو ,تهیه ,لازم ,برگ مو ,به مقدار ,دلمه را ,تهیه دلمه ,لازم برایمنبع

دستور تهیه سه نوع شیرینی پر طرفدار

طرز تهیه پای آناناس و هلو به همراه آموزش یک شیرینی خوشمزه

طرز تهیه چند نوع پلوی مجلسی

طرز تهیه دلمه برگ مو

جا افتاده ترین طرز تهیه “جوجه کباب” با فنون رستورانی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ترخیص کالا کیک تولد بازار اینترنتی هوبادصنعت دانلود سریال دل تعطیلی مدارس خرید اینترنتی زیبا زیبا کسب و کار اینترنتی خدمات اجرا و نصب پیچ و رولپلاک نمای ساختمان